JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TOGG C-SUV
FİYAT € 0
BATARYA 90 kWh
MENZİL 500 km
MOTOR 400 HP
TÜKETİM 18 kWh / 100 km
ŞARJ %10-80: 30 dakika
Öne Çıkan Özellikler
TOGG C-SUV, Türkiye'nin ilk tam elektrikli yerli otomobili.
İlk prototipleri üretilen elektrikli SUV'un henüz nihai iç ve dış tasarımı gün yüzüne çıkmadı.
TOGG C-SUV'un biri tek motor arkadan çekişli, diğeri çift motor dört çeker olmak üzere iki versiyonu olacak.
Yerli otomobil TOGG'un seri üretimi Gemlik, Bursa'da 1,2 milyon metrekare alana inşa edilen tesiste gerçekleştirilecek.
TOGG'un Ağustos 2022'de seri üretime girmesi ve sene sonu Avrupa ve Türkiye'de satışa çıkması bekleniyor.
Güç ve Hız
Motor Gücü 400 HP (294 kW) Tork 0 Nm Azami Hız 180 km/h 0-100 km/s 4.7 s Motor Sayısı Dual Motor Sürüş Sistemi AWD Motor Türü Permanent Magnet Synchronous Motor
Batarya ve Şarj
Batarya 90 kWh Menzil 500 km DC Şarj Hızı 150 kW AC Şarj Hızı 11 kW DC Şarj Süresi 30 dakika AC Şarj Süresi 8 saat Ş. İçi Tüketim kWh/100km Ş. D Tüketim kWh/100km Ortalama Tüketim 18 kWh/100km
Araç Ölçüleri
Ağırlık 0 kg Uzunluk 0 mm Genişlik 0 mm Yükseklik 0 mm Bagaj Hacmi 0 litre
Ekstra Özellikler
Araç Türü Electric SUV Çıkış Tarihi 2022 Otonom Sürüş L2.5 seviye otonom sürüş kabiliyeti Üretim Yeri Bursa, Türkiye Güvenlik Diğer
Forum ile ilgili Öneri ve Şikayetlerinizi Bu Alandan Bildiriniz.
Sorularınızı ilgili bölüme açıklayıcı bir dil ile konu açarak sorunuz.
Özel mesaj ile destek istemek YASAKTIR! Bu tip istekler cevapsız kalacaktır.
Daha fazla yükle...