Web Analytics Made Easy - Statcounter
Neler yeni

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Türkiye'nin ilk ve tek "TOGG" Yardım ve Destek Forumuna Hoşgeldiniz. Bu Forumda "TOGG" hakkında her tür bilgiye ulaşabilir, sorunuza rahat ve hızlıca cevap bulabilirsiniz.
  • Satılık TOGG İlanlarınızı "Sahibinden TOGG T10X İlanları" Kategorisine ÜCRETSİZ Olarak Verebilirsiniz...

2021 passat fiyatları

Mert

Moderatör
Katılım
30 Ara 2022
Mesajlar
614
Aldığı Beğeni
8
2021 Passat’ın tüm modellerinin fiyatları, özellikleri, donanım ve motor seçenekleri ile yakıt tüketimi ve performans değerleri hakkında bilgiler burada.
2021 Passat model çeşitleri


Volkswagen’in en popüler modellerinden biri olan Passat, 2021 yılı için farklı model çeşitleri ile karşımıza çıkıyor. 2021 Passat, birbirinden farklı donanım seçenekleri ve motor seçenekleri ile tüketicilere geniş bir yelpaze sunuyor.

Bu yıl Passat modelinde; Trendline, Comfortline, Highline ve R-Line olmak üzere dört farklı donanım seçeneği bulunmaktadır. Her bir donanım seçeneği, farklı özelliklere ve konfor seviyelerine sahiptir. Tüketiciler, ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun olan donanım seçeneğini tercih edebilirler.

Ayrıca 2021 Passat modelinde benzinli, dizel ve hibrit motor seçenekleri bulunmaktadır. Bu motor seçenekleri arasında, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sunan modeller yer almaktadır.

Genel olarak 2021 Passat model çeşitleri, tüketicilere farklı ihtiyaçlara ve tercihlere uygun seçenekler sunarak, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir.
2021 Passat fiyatları ve özellikleri


2021 Passat Fiyatları ve Özellikleri

Yeni 2021 Passat modeli, Volkswagen’in en popüler ve tercih edilen araçlarından biri olarak dikkat çekmektedir. Farklı özellik ve donanım seçenekleri ile kullanıcılarına geniş bir yelpazede tercih imkanı sunan Passat, performansı ve konforu ile de beğeni toplamaktadır.

2021 Passat model çeşitleri arasında hem benzinli hem de dizel motor seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca otomatik vites seçeneği de mevcuttur. Araç, geniş iç hacmi ve lüks detaylarıyla dikkat çekmektedir. Hem şehir içi hem de uzun yol performansıyla kullanıcılarına yüksek verimlilik sağlamaktadır.

2021 Passat Fiyatları, aracın sahip olduğu özelliklere ve donanıma göre farklılık göstermektedir. Temel donanıma sahip modellerden, en üst donanıma sahip modellere kadar geniş bir fiyat skalası bulunmaktadır. Özellikle, opsiyonel olarak sunulan ekstra donanımların da fiyatlara etkisi büyüktür.

Özetle, 2021 Passat modeli, farklı motor, donanım ve fiyat seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Her kullanıcıya hitap edecek şekilde geniş bir yelpazede seçenek sunmaktadır.[*]Özellikler:
Benzinli Motor 1.5 TSI
Dizel Motor 2.0 TDI
Otomatik Vites DSG
Yakıt Tüketimi 5.6 lt/100 km
Maksimum Hız 230 km/s
2021 Passat donanım seçenekleri


2021 Passat donanım seçenekleri arasında kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına göre çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Standart olarak sunulan donanım özelliklerinin yanı sıra, opsiyonel olarak alınabilen donanım paketleri de mevcuttur. Özellikle teknoloji, güvenlik, ve konfor konusunda farklı beklentilere cevap veren donanım seçenekleri arasından kullanıcılar istediklerine uygun seçim yapabilmektedir.

Genellikle standart donanım özellikleri arasında temel güvenlik sistemleri, multimedya sistemi, otomatik klima gibi özellikler yer almaktadır. Bunun yanı sıra, opsiyonel olarak alınabilen donanım paketleri arasında deri koltuk, sunroof, park asistanı gibi özellikler bulunmaktadır.

Donanım seçenekleri arasında dikkat edilmesi gereken bir diğer faktör ise fiyat farklarıdır. Kullanıcıların bütçelerine uygun donanım seçeneğini tercih ederken, fiyat ve özellikleri detaylıca karşılaştırmaları önemlidir. Ayrıca, hangi donanım seçeneğinin hangi motor seçeneğiyle uyumlu olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekmektedir.
2021 Passat benzinli motor seçenekleri


Volkswagen’in popüler modeli Passat, şimdi benzinli motor seçenekleri ile çok daha çeşitli bir şekilde tüketicilere sunuluyor. 2021 Passat’ın 1.5 litrelik TSI benzinli motor seçeneği, sürüş keyfini arttırırken daha da ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu motor seçeneği, 150 beygir gücü ve 250 Nm tork üretiyor.

Benzinli motor seçenekleri arasında yer alan 2021 Passat’ın 2.0 litrelik TSI benzinli motor seçeneği ise daha yüksek performans isteyen sürücülerin tercihi olabilir. Bu motor seçeneği, 190 beygir gücü ve 320 Nm tork üretiyor. Yüksek güç ve tork değerleri sayesinde, daha dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor. Ayrıca bu motor seçeneği, DSG otomatik vites seçeneği ile de sunuluyor.

Benzinli motor seçenekleri ile birlikte 2021 Passat modelinin geniş donanım seçenekleri ve modern tasarımı, bu otomobili daha da cazip hale getiriyor. Yeni nesil teknolojilerle donatılmış olan bu motor seçenekleri, sürücülere hem performans hem de konforu aynı anda sunuyor.
2021 Passat dizel motor seçenekleri


2021 Passat modeli, dizel motor seçenekleriyle dikkat çekmektedir. Dizel motor seçeneği, yakıt ekonomisi ve daha fazla tork sunmasıyla tercih sebebi olabilir. 2021 Passat dizel motor seçenekleri, farklı güç seviyeleri sunarak kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun seçenek sunmaktadır.

Detaylar aşağıdaki tabloda listelenmiştir:
ModelMotorGüçTork
2021 Passat 1.6 TDI 1.6 litre turbo dizel 120 hp 250 Nm
2021 Passat 2.0 TDI 2.0 litre turbo dizel 190 hp 400 Nm

Her iki seçenekte de dizel motorun avantajlarından faydalanarak, uzun yolculuklarda ve günlük kullanımda yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi elde edebilirsiniz. Ayrıca, 2021 Passat’ın dizel motor seçenekleri, çevre dostu ve düşük karbon salınımıyla çevre bilincine de katkı sağlamaktadır.
2021 Passat otomatik vites seçenekleri


2021 Passat Otomatik Vites Seçenekleri

2021 Passat Otomatik Vites Seçenekleri

2021 Passat modelinde otomatik vites seçenekleri, kullanıcıların ihtiyaç ve tercihlerine göre çeşitlilik göstermektedir. Bu seçenekler arasında kullanıcılar, DSG ve tiptronik gibi farklı vites sistemleri arasından tercih yapabilmektedir.

DSG (Direct Shift Gearbox) sistemine sahip olan Passat modelleri, hızlı ve sorunsuz vites geçişleri ile sürüş konforu sağlamaktadır. DSG sistemi, yakıt ekonomisi ile de dikkat çekmektedir. Bu sayede kullanıcılar, günlük kullanımlarında yakıt tüketimini minimize edebilmektedir.

Türkiyeâde satışa sunulan 2021 Passat modelinde ayrıca tiptronik vites seçeneği bulunmaktadır. Tiptronik vites, manuel ve otomatik vites sistemlerini tek bir kullanıcı arayüzünde birleştirerek, sürüş keyfini ve kontrolü arttırmaktadır.
Vites SistemiÖzellikler
DSG Hızlı ve sorunsuz vites geçişleri, yakıt ekonomisi
Tiptronik Manuel ve otomatik vites özelliklerini birleştirme, sürüş keyfi
2021 Passat yakıt tüketimi ve performans değerleri


2021 Passat yakıt tüketimi ve performans değerleri

Yakıt tüketimi ve performans değerleri otomobil alırken en çok dikkat edilen konulardan biridir. 2021 Passat modeli, farklı motor seçenekleri ve donanım seviyeleri ile kullanıcılarına geniş bir yelpazede performans ve yakıt ekonomisi sunmaktadır.

Passat’ın benzinli motor seçenekleri, güçlü ve ekonomik bir performans vadederken, dizel motor seçenekleri ise daha düşük yakıt tüketimi ve yüksek tork sunmaktadır. Otomatik vites seçenekleriyle de sürüş konforu ve performansı arttırmaktadır.

Yakıt tüketimi ve performans değerlerini ayrıntılı bir şekilde görmek için aşağıdaki tabloya göz atabilirsiniz:
Motor TipiYakıt Tüketimi (Şehir İçi)Yakıt Tüketimi (Şehir Dışı)0-100 km/s Hızlanma
Benzinli 8 lt/100 km 5.5 lt/100 km 8.5 saniye
Dizel 6 lt/100 km 4 lt/100 km 7 saniye
Sık Sorulan Sorular


2021 Passat hangi motor seçenekleri ile satışa sunulmaktadır?

2021 Passat, benzinli ve dizel motor seçenekleri ile satışa sunulmaktadır.

2021 Passat’ın başlangıç fiyatı nedir?

2021 Passat’ın başlangıç fiyatı 300.000 TL civarındadır.

Passat için hangi donanım seçenekleri mevcuttur?

Passat için Comfortline, Highline ve R-Line donanım seçenekleri mevcuttur.

2021 Passat’ın yakıt tüketimi nedir?

2021 Passat’ın ortalama yakıt tüketimi 5.5 – 8.0 litre arasında değişmektedir.

Passat ne kadar güvenli bir araçtır?

Passat, Euro NCAP testlerinde 5 yıldız alarak yüksek güvenlik standartlarına sahip olduğunu kanıtlamıştır.

2021 Passat’ta ne gibi teknolojik özellikler bulunmaktadır?

2021 Passat’ta dijital gösterge paneli, büyük ekranlı bilgi-eğlence sistemi, akıllı park asistanı gibi birçok teknolojik özellik bulunmaktadır.

Passat hangi renk seçenekleri ile sunulmaktadır?

Passat, beyaz, siyah, gri, gümüş gibi klasik renk seçeneklerinin yanı sıra, kırmızı ve mavi gibi canlı renk seçenekleri ile de sunulmaktadır.
 
Tüm sayfalar yüklendi.

Bu konuyu görüntüleyenler

Benzer konular

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.